Наши партнеры

MenuVred Maradona truer med at stoppe

Andet fodbold

Argentinas nye landstræner, Diego Maradona, har tidligere været berygtet for en række skandaler udenfor fodboldbanen. Maradona har efter blot få dage på posten udtrykt utilfredshed med det argentinske fodboldforbund.

I sidste uge blev det en kendsgerning, at Diego Maradona var Argentinas nye landstræner. Men blot få dage efter sin ansættelse truer hovedpersonen nu med at forlade posten.

Maradona insisterer på, at han får Oscar Ruggeri som assistenttræner, inden han onsdag debuter i trænerrollen i en venskabslandskamp mod Skotland.

Dette ønske har det argentinske fodboldforbund dog ikke efterkommet.

”Jeg vil være træner for Argentina med den tekniske stab, som jeg vil arbejde med. Ellers vil jeg ikke rejse med til Glasgow,” fortæller Diego Maradona ifølge BBC.

”Han vil ikke trække sig. Jeg har talt med Diego og fortalt ham, at han skal sænke tempoet. Der er 500 mennesker, han kan vælge som assistent,” udtaler forbundets tekniske direktør Carlos Bilardo, som selv styrede det argentinske landshold i perioden fra 1983 til 1990.

”Da jeg var træner, ændrede jeg først min stab efter fire eller fem måneder. Men Diego vil have, at det skal ske med det samme,” forklarer Carlos Bilardo.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu