Наши партнеры

MenuVraget AGF'er til Lyngby

Dansk fodbold

Cheikh Sarr blev i onsdags fritstillet i AGF efter en degradering til andetholdet. Han har dog allerede fundet en ny arbejdsgiver, da han har skrevet kontrakt med barndomsklubben, Lyngby.

Cheikh Sarr blev tidligere på vinteren degraderet til AGF’s andethod sammen med tre andre holdkammerater. Dette var han ikke tilfreds med, og han fik ophævet samarbejdet med SAS Liga-klubben. Han har dog ikke skulle gå længe uden en klub, da han allerede har sikret sig en kontrakt med barndomsklubben, Lyngby.

“Da han skiftede herfra til AGF i 2005 skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi både var ærgerlige og frustrerede, fordi vi synes vi i Sarr havde én af vores egne unge spillere, som virkelig var ved at slå igennem på 1. holdet. Her nogle år senere kan det gavne ved, at vi nu får en mere moden spiller tilbage,” siger sportschef Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside.

“Cheikh har været i et fuldtidsprofessionelt miljø, hvor han på godt og ondt har stiftet bekendtskab med den “virkelige” fodboldverden. Han vil uden tvivl være meget motiveret for at få gang i karrieren for alvor. Cheikh passer fint til vores målsætning, da han trods manglende spilletid har bevist, at han også kan spille i SAS Ligaen,” siger han.

Sarr har skrevet en kontrakt med Lyngby, der gælder de kommende 2½ år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu