Наши партнеры

MenuVoldsmanden fra Parken undskylder

EM 2008

Den yderst upopulære 29-årige mand, som vil blive husket for at overfalde dommeren i Parken, valgte i dag at undskylde overfor alt og alle.

Den danske tilskuer har valgt at gemme sig i Sverige, som han har været bosat i igennem et stykke tid, søndag nåede han at sende sin undskyld til hele verden.

”Jeg vil gerne sige undskyld. Det var ekstremt dumt gjort af mig. Jeg vil over for Danmark, Sverige og dommeren undskylde min umenneskelige opførsel,” sagde den 29-årige danske voldsmand til den svenske avis Aftonbladet.

”Folk i Danmark hader mig, men jeg har endnu ikke fornemmelsen af, hvordan reaktionen er i Sverige, andet end de naturligvis synes, jeg er en idiot. Til dem vil jeg også sige undskyld og beklage. Jeg ødelagde også en god aften for svenskerne. De havde fortjent en anden afslutning på kampen også, men det er klart, at det jo virkelig er Danmark, det går ud over,” sagde den 29-årige til Ekstra Bladet.

Han fortæller, som han gjorde det ved fremstillingen i dommervagten, at han intet husker fra overfaldsepisoden, en klokke begyndt først at ringe for ham, da han stod ansigt til ansigt med den danske forsvarsspiller Michael Gravgaard.

”Jeg er overlykkelig for, at han stoppede mig, inden der skete noget værre. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forstå, hvorfor jeg skulle have noget mod dommeren. Han havde dømt en god kamp,” sagde han til B.T.

Lige nu har han mest af alt lyst til at skrue tiden 24 timer tilbage, men i første omgang gælder det for ham om, at få styr på sin fremtid.

”Jeg har skabt noget nær en atombombe for mig selv og må se at få samlet trådene. Mine venner og min kæreste har intet med alt dette at gøre, men det berører dem naturligvis. Min kæreste siger, at hun elsker mig alligevel,” sagde den 29-årige til Ekstra Bladet, der ikke er færdig med at sige undskyld.

”Jeg skal senere mødes med arbejdsgiver og kolleger og forsøge at forklare mig og undskylde min opførsel,” sagde han til Ekstra Bladet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu