Наши партнеры

MenuVillarreal videre efter 2-1-sejr

Champions League

Den første kamp i Spanien endte 1-1, så begge hold var tvunget til at komme frem af banen. Det formåede Villarreal bedre end Panathinaikos og går derfor videre til kvartfinalen efter en 2-1-sejr i Grækenland.

Kampen startede stille og roligt. Det var ikke til at se Villarreal skulle frem og score mindst et mål for at gå videre. De første ti minutter af kampen var rolige, men efter det kom der mere gang i kampen. Begge hold havde chancer, men ingen af dem blev farlige.

Panathinaikos var efter 36 minutter tæt på at komme i front, da Mantzios kom alene igennem med Villarreals målmand, Diego Lopez, der flot afværgede forsøget, men alligevel skal hjemmeholdet være glade for stillingen 0-0 ved pausen, da Villarreal fem minutter før pausen fik annulleret et mål.

Anden halvleg var knap nok startet før Villarreal havde fået scoret. Capdevila lagde bolden indover og derefter sendte Ibagaza bolden i mål uden for Panathinaikos-målmandens rækkevidde og dermed var stillingen 1-0 til Villarreal, som efter scoringen ville gå videre hvis resultatet holdte.

Panathinaikos var dog ikke indstillet på at være mere gæstfrie end de hidtil havde været, idet de efter 55 minutter udlignede til 1-1. Gabriel lagde et hjørnespark indover og der kom Mantzios højst til vejrs. Scoringen medførte så stor jubel på tilskuerpladserne, at de græske fans antændte romerlys, der gjorde det besværligt at se noget på det olympiske stadion.

15 minutter senere var Villarreal igen på spil, da indskiftede Llorente gjorde det til 2-1 til Den Gule Ubåd, der straks skiftede formation til noget mere defensivt og det gav pote, idet de forsvarede føringen resten af kampen, som betyder Villarreal er videre til kvartfinalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu