Наши партнеры

MenuVillarreal besejrede Celtic efter flot frisparksmål

Champions League

Det blev Celtic der måtte bide i det sure æble, da de her til aften blev slået efter et frisparksmål med 1-0. Senna var manden, der sendte Villarreal på sejrskurs i midten af anden halvleg.

Spanske og skotske krigere krydsede klinger, da skotske Celtic var på besøg i de sydligere regioner af Europa. Nærmere bestemt var turen gået til en forholdsvis lille by, Villarreal, hvor en af aftenens mange CL-kampe fandt sted. El Madrigal var rammen fra kampen mellem nordlig og sydlig fodbold i Europa.

Der gik ikke lang tid før det spanske temperament viste sig. Llorente var aggressiv og lynhurtigt fremme, da det skotske forsvar klumrede i de bageste rækker. Dette udmundede sig i en kæmpe chance til den spanske targetman, der med et flot brag sendte bolden mod Celtic-målet. Dog kyssede det velsvungne skud overliggeren, før den igen fløj tilbage i spil. Herefter virkede Celtic en kende nervøse.

Det var der dog også god grund til, Llorente misbrugte tyve minutter senere igen. Rossi formåede noget snævert formåede at afslutte, hvorefter Boruc i målet kun kunne parrere bolden i retning af den spanske bomber, der dog slet ikke var præcis og skød flere meter ved siden af et tomt mål. De to hold går til pause med 0-0.

Kort efter pausen var Celtic tæt på at bringe sig foran, men samtidig var Rossi fra modsatte hold heller ikke langt fra, da han små fem minutter senere var på spil. Dette beviste, at begge hold endnu havde chancen for at trække sejren hjem. Senna ønskede at hive sejren hjem til sit hold, da han bombede Celtic i sænk efter atter et dumt frispark af Celtic. Smukt placeret og med nok fart, kampen ender 1-0 til Villarreal.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu