Наши партнеры

MenuVilla vil give alt for Valencia

Spansk fodbold

David Villa var længe på vej til både Real Madrid og Barcelona, men i sidste ende endte det med, at han måtte blive i Valencia, og det accepterer den spanske landsholdsangriber.

Da Valencia var i pengeproblemer satte de flere af deres profiler til salg, og heriblandt var David Villa. Real Madrid forsøgte sig at få den spanske landsholdsangriber, men de kunne ikke overtale Valencia. Siden prøvede Barcelona også, men de mislykkedes også med det, og de købte istedet svenske Zlatan Ibrahimovic.

Nu har David Villa ikke mulighed for at komme til Spaniens største klubber, som han ellers gerne ville. Hidtil har han været tavs omkring situationen, men i dag åbnede han for første gang munden overfor den spanske presse.

“Først fik jeg at vide, at jeg måtte forlade Valencia for klubbens bedste. Men de ændrede åbenbart mening. Min situation afhænger af klubben, og de har besluttet, at jeg skal blive. Det har jeg det fint med,” siger Villa til klubbens hjemmeside.

Valencia har længe været i pengenød, men for tre uger siden kom en gruppe investorer pludselig og skød mere end tre milliarder i klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu