Наши партнеры

MenuVilla slog Everton efter vanvittig afslutning

Engelsk fodbold

Martin Laursens Aston Villa besejrede her til aften Everton i en kamp, hvor Villa kom foran efter bare 32 sekunder og hvor begge mandskaber scorede i anden halvlegs overtid.

Gæsterne fra Aston Villa fik den bedst tænkelige start på aftenens Premier League-kamp mod Everton. Der var kun spillet 32 sekunder af opgøret, da midtbanespilleren Steve Sidwell trykkede af udefra og bankede bolden op i det ene målhjørne til 1-0-føring til Villa.

Everton fik udlignet efter en halv times spil, da Joleon Lescott dirigerede et frispark sparket af Arteta i mål. Men Aston Villa skulle komme foran igen. I anden halvleg lavede Phil Jagielka en kæmpefejl, da han helt uden pres afleverede bolden til Ashley Young, der sagde tak for afleveringen ved at sende bolden i nettet.

I kampens overtid lykkedes det Joleon Lescott at udligne for Everton igen, men præcis som første gang, scorede Aston Villa igen. Det var Ashley Young, der scorede sit andet mål, og sikrede Aston Villa en 3-2-sejr i de sidste sekunder af kampen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu