Наши партнеры

MenuVil ikke dømme AGF

Dansk fodbold

I går fik fodbolddommer Jakob Kehlet af DBU lov til at fungere som dommer i SAS Ligaen. Nu forlyder det, at Kehlet ikke ønsker at dømme AGF.

Jakob Kehlet vil med sine 28 år blive den yngste dommer, der nogensinde har dømt i SAS Ligaen. Men blot et døgn efter at være blevet udnævnt til SAS Liga-dommer, er Kehlet kommet med en markant udmelding, der stjæler overskrifter. Han vil ikke dømme AGF.

Forklaringen er, at Kehlet selv bor i Aarhus og dermed frygter, at han kunne være i risiko for at forfordele AGF. Han siger til Aarhus Stiftstidendes hjemmeside:

”Dommere laver fejl, ingen tvivl om det, og hvis jeg nu lavede en fejl, som gav AGF en fordel, så ville jeg være stemplet. Så derfor har jeg bedt om, at jeg ikke skal dømme AGF´s kampe.”

Det forlyder endnu ikke fra DBU, om de vil anerkende Kehlets fravalg af AGF.

Ifølge Ekstra Bladets hjemmeside er Kehlet en dommer, som har gjort det godt og også forventes at klare sig godt fremover. Formanden for DBU´s elitedommergruppe, Kaj Østergaard, siger om den nyudnævnte SAS Liga-dommer:

”Vi har en talentfuld gruppe yngre dommere, og nu er tiden kommet til at se Jakob Kehlet i aktion på højeste niveau. Han har profilen til at kunne presse vores etablerede FIFA-dommere og opnå en international karriere i løbet af et par år.”

Jakob Kehlet har tidligere dømt tre sæsoner i 1. division og en sæson i 2. division.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu