Наши партнеры

MenuVigtig udebanesejr til Randers

Europa League

Randers FC hentede her til aften en vigtig udebanesejr over Suduva Marijampoléi Europa League-kvalifikationen.

Randers måtte undvære angriberen Marc Nygaard, der er skadet, da holdet gæstede Suduva Marijampolé i kvalifikationen til Europa League.

Kampen var ikke mere end tre minutter gammel, da Kenneth Møller Pedersen ramte stolpen efter et langskud. Tre minutter senere fik Kasper Lorentzen bolden i nettet, men kampens serbiske dommer, Dragmir Stankovic annullerede scoringen for offside.

Halvvejs i første halvleg lykkedes det dog for Faxes tropper at udnytte det massive spilovertag, da Mikkel Beckmann scorede. Efter gode kombinationer i højre side sendte Lorentzen et indlæg ind i panden på Beckmann, der sikkert scorede til 1-0.

Tidiane Sane havde muligheden for at udbygge føringen, men hans forsøg ramte stolpen og fik ud til målspark. Stillingen ved pausen var derfor 1-0 til Randers.

På grund af regn var forholdene meget vanskelige for spillerne, og den våde bane gjorde det svært for Randers-spillerne at kombinere sig igennem. Med tyve minutter tilbage af opgøret fik Suduva deres bedste mulighed, men et ellers godt hovedstød ramte stolpen.

I løbet af anden halvleg trak Randers sig længere tilbage på banen, for at forsvare føringen, og dette lykkedes. Randers kan derfor vende hjem til Danmark med en vigtig 1-0-sejr inden returkampen på Essex Park i næste uge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu