Наши партнеры

MenuVigtig sejr til Manchester United over Arsenal

Engelsk fodbold

Der var topkamp i Premier League i dag, da topholdet, Manchester United, på Old Trafford tog imod nummer tre fra Arsenal. Det blev til en hæsblæsende forestilling, der blandt andet involverede et kontroversielt mål.

Resultatet i dagens topopgør kunne således betyde alt eller intet for de to hold. Manchester United skulle holde deres skrøbelige forspring til de nærmeste forfølgere i tabellen – heriblandt Arsenal, mens netop Arsenal, som ellers længe sad på førstepladsen i denne sæson, nu desperat jagter Premier League-titlen, som er eneste tilbageværende chance for succes, efter man er røget ud af både Champions League og FA Cuppen.

Det var fra start en livlig forestilling med gode chancer til begge hold. Bl.a. Wayne Rooney og Cesc Fabregas havde muligheder for at give deres respektive hold føringen, men 1. halveg sluttede, som den var begyndt med 0-0.

Men det skulle blot blive endnu mere spændende i anden halveg, da man efter kort tid fik dystens første mål. Robin van Persie gik til baglinjen og fik sendt bolden indover, hvor topscorer Emmanuel Adebayor stod klar og skubbede bolden ind i mål. Men bagefter så det ud til at være hånden, som Adebayor havde taget i brug for at score. Noget som kampens dommer ikke så.

Til gengæld så han kort efter, at Arsenals anfører, William Gallas, tog hånden til hjælp inde i sit eget straffesparksfelt. Der blev dømt straffe, hvorefter Cristiano Ronaldo scorede sin imponerende 28. sæsontræffer og dermed udlignede til 1-1.

Kampen var nu på vippen for to hold, som begge ville have det meget dårligt med at tabe. Der var da også muligheder i begge ender, da Carlos Tevez havde et fremragende langskud fra distancen, som gik lige forbi, mens Wes Brown, til alt held for hans hold, kom til at ramme sit eget træværk ved et Arsenal-indlæg.

Men med tyve minutter igen kom forløsningen for Manchester United, da midtbaneslideren, Owen Hargreaves, også viste glimrende sparketeknik ved at score på en dødbold lige uden for feltet. 2-1 til United, som nu stod med alle trumferne mod et næsten slagent Arsenal-hold.

En sidste krampetrækning fra ”The Gunners’” side kom i overtiden, da indskiftede Nicklas Bendter havde et hovedstød, som dog ikke voldte Edwin van der Sar i United-målet nogen problemer.

Med sejren slår Manchester United næsten Arsenal helt ud af mesterskabskampen, da Arsenal med fire runder igen nu er ni point bagud. Chelsea holder stadig fast med seks point op til United men med en kamp i baghånden og holdenes indbyrdes møde om to uger.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu