Наши партнеры

MenuVidunderdreng var atter Milans redningsmand

Italiensk fodbold

AC Milan blev for anden kamp i træk reddet af den purunge angriber Alexandre Pato, som atter fandt vejen til netmaskerne, hvilket sikrede milaneserne alle tre point, da de mødte Fiorentina.

AC Milan kunne med en sejr i aften fortsat befinde sig indenfor mesterskabsrækkevidde. I ugens løb havde David Beckham og Kaka stjålet mange overskrifter, da Beckham er på lejekontrakt i klubben, mens Kaka blev sat i forbindelse med Manchester City, som har lagt omkring en milliard kroner på bordet for ham.

Milanesernes angriber Alexandre Pato ønskede dog også at få spalteplads for anden uge i træk, hvilket han fik. Den 19-årige angriber scorede efter godt syv minutter, da han med et hårdt indersideskud via stolpen sendte læderet i nettet.

Med aftenens scoring fra Pato var det fjerde ligakamp i træk, han kom på tavlen, mens det var anden kamp i træk, hvor han kunne lade sig hylde som redningsmand, da AC Milan i den seneste runde fik uafgjort med AS Roma på to mål af netop Pato.

Fiorentina havde Per Krøldrup med fra start, men det lykkedes aldrig for gæsterne at bringe sig tilbage i opgøret.

AC Milan ligger nu på tredjepladsen med seks point op til bysbørnene Inter, som fører Serie A, og først spiller søndag ude mod Atalanta.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu