Наши партнеры

MenuViborg sikrer sig endnu en offensiv forstærkning

Dansk fodbold

Tidligere på dagen kunne Viborg præsentere en offensiv kraft i form af FC Midtjyllands Christian Olsen. Nu har nedrykkeren sikret sig atter en offensiv forstærkning, således, at Silkeborgs profil, Thomas Raun er at finde i Viborg fremover.

Det er ikke længe siden, at Christian Olsen kunne bekræftes som ny spiller i Viborg. Allerede nu har klubben dog sikret sig endnu en offensiv profil, da Silkeborgs Thomas Raun er blevet præsenteret i klubben.

“Jeg utroligt glad for skiftet, for VFF er en klub, der opfylder alle de ting, som jeg var på udkig efter. Man behøver bare kigge på Viborg Stadion, så kan man se, at det er en klub, der ikke hører hjemme i 1. division,” siger Thomas Raun ifølge Viborgs hjemmeside.

Den tidligere SAS Liga-topscorer, der tydeligvis kender til jobbet som bærende offensiv kraft, sportsdirektør Steffen Højer, er enormt glad for begge indkøb.

“Thomas er en ønskespiller for os, og derfor er det en rigtig god dag. Han er en virkelig dygtig offensivspiller, som har et godt venstreben og er teknisk fremragende. Til trods for sine unge alder har han igennem flere år været en profil hos Silkeborg, så vi er ekstremt glade for at have fået ham til klubben. Dagens to indkøb synes jeg samtidig fortæller, at vi VIL rykke op,” siger Steffen Højer.

Thomas Rauns kontrakt har en varighed på tre år.Kommentér

En kommentar til “Viborg sikrer sig endnu en offensiv forstærkning

  1. Mike Justesen siger:

    JUDAS!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu