Наши партнеры

MenuViborg og FCM laver byttehandel

Dansk fodbold

Viborg og FC Midtjylland har lavet en byttehandel. Til FC Midtjylland ryger Petter Furuseth, på en permanent aftale, mens Christian Olsen ryger til Viborg, på en lejeaftale.

Efter bare et halvt år i Viborg, er Petter Furuseth på farten igen. Han er blevet solgt til lokal-rivalerne FC Midtjylland, som har sendt Christian Olsen den anden vej, på en lejeaftale. Petter Furuseth glæder sig over, at komme til en klub, med så gode medalje chancer.

“Når man når min alder, har man et stærkt ønske om at vinde noget. Et mesterskab, en pokaltitel. Det føler jeg, at der er store muligheder for med FC Midtjylland. Det er en klub med unge, sultne spillere, så det passer perfekt ind i det, jeg gerne vil”, sagde han i en pressemeddelelse fra FC Midtjylland.

FC Midtjylland er glade for, at have fået en spiller, som de ikke skal udvikle så meget.

“Petter Furuseth har været iøjnefaldende på Viborgs hold, selv om klubben har kæmpet i bunden. Normalt beskæftiger vi os med at udvikle spillere, men i Petters tilfælde glæder vi os til at få en færdigudviklet og moden spiller, hvor udfordringen for os bliver at få det bedste ud af de mange kompetencer, han allerede har”, sagde FC Midtjyllands assistenttræner Thomas Thomasberg.

29-årige Petter Furuseth har en del erfaring, fra andre skandinaviske klubber. Han har været i svenske Örebro SK, norske Brann Bergen, svenske Hammarby, hvor han i 2006, blev valgt til årets spiller af klubbens fans og til sidst norske Stabæk, hvorfra Viborg købte ham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu