Наши партнеры

MenuViborg lejer dyr FCK-spiller

Dansk fodbold

Ifølge Ekstra Bladet er FCK’s Morten Bertolt lejet ud til Viborg for resten af sæsonen – for en svimlende sum på 500.000 kroner.

Viborg virker desperate i bestræbelserne på at forstærke den nuværende SAS Liga-trup. I hvert fald har den jyske klub accepteret at give FCK en halv million, mens midtbanespilleren, Morten Bertolt, ryger den modsatte vej.

De mange penge er dog tilsyneladende ikke noget, der rører assistenttræner Søren Frederiksen. Han mener, aftalen er god for begge parter:

”Han arbejder knaldhårdt, og han har en god indstilling til tingene. Præcis det vi ønsker, at vores spillere skal indeholde. Hvis det skulle gå som ønsket, og han skriver under, er jeg overbevist om, at vi nok skal få sat skub i hans karriere,” sagde Søren Fredriksen til Ekstra Bladet.

Han håber samtidig på, at lejemålet måske kan bane vejen for en permanent kontrakt.

“Men hvis han gør det godt, vi redder os i Superligaen, og Morten falder til uden for banen, er der da ingen tvivl om, at vi gerne ser ham fortsætte efter sommerferien,” udtalte Frederiksen.

Hvis Morten Bertolt spiller alle de resterende kampe i Viborg, svarer det til, at Viborg betaler 33.000 kroner for hver af hans optrædener.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu