Наши партнеры

MenuViborg henter svensk mester

Dansk fodbold

Viborgs mål forud for den kommende sæson er helt sikkert på forhånd. Der skal serveres SAS Liga-bold fra næste sæson, eftersom 1. division ikke tilfredsstiller hverken spiller eller bestyrelsesmand. I disse bestræbelser har den jyske klub været hos de svenske mestre på rov.

Det var en flok slukørede Viborg-spillere der efter den sidste SAS Liga-runde i sidste sæson, forlod banen slukørede og trætte. Nedrykningen til 1. division var en kendsgerning. Efter en velfortjent sommerpause er indstillingen dog anderledes. Klubben skal tilbage til den bedste række, og det skal være med det samme.

Med til at opfylde den store ambition om oprykning er fulgt nye spillere, og i dag er endnu en kommet til klubben. Det drejer sig om svenske Eldin Karisik, der skifter fra de svenske mestre, Göteborg.

“Jeg kender ham fra min tid i Helsingborg, og det er en virkelig god spiller, vi har fået fat i. Han er meget dygtig teknisk, og han er boldsikker, hvilket passer godt ind i vores idé om, at vi kommer til at blive spilstyrende med stor boldbesiddelse,” siger Hans Eklund til klubbens hjemmeside.Kommentér

En kommentar til “Viborg henter svensk mester

  1. Mike Justesen siger:

    Hvorfor vælger man at skifte et svensk mesterhold ud med en permanent 1. divisions klub? VFF rykker jo ikke op igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu