Наши партнеры

MenuViborg henter brasilianer

Dansk fodbold

Viborg har i dag skrevet kontrakt med den 21-årige brasilianer, Elvis Johnny Correa, som er gældende frem til den 30. juni 2008.

Viborgs nye sportschef, Steffen Højer, har fået hentet endnu en forstærkning til klubben. Det drejer sig om den 21-årige kantspiller, Elvis Johnny Correa. Brasilianeren har skrevet under på en kontrakt, som holder ham i Viborg sæsonen ud.

”Elvis Correa er en spændende spiller med et stort potentiale. Han fik sin debut i efteråret i Serie A i Brasilien, og det borger trods alt for en vis kvalitet. Men i første omgang ser vi ham som en spiller, som skal spidse konkurrencen til på vores midtbane. Får vi det udbytte af ham, som vi forventer, og får vi ham vænnet til de europæiske forhold, som er noget anderledes, end det Elvis Correa har været vant til hjemme i Brasilien, så ligger det også i kortene, at vi gerne vil knytte ham til på en længere aftale, men det må foråret give sit eget svar på,” siger sportschef Steffen Højer til klubbens hjemmeside.

Elvis Johnny Correa, som er venstrebenet kommer fra Paraná Clube, hvor han nåede at spille en enkelt kamp i den bedste brasilianske række.

Brasilianeren er Viborgs fjerde forstærkning i vinterpausen. Klubben har nemlig tidligere hentet Niclas Tüchsen fra Hvidovre, Christian Olesen og Morten Bertolt, som alle er på lejekontrakter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu