Наши партнеры

MenuViborg FF søger ny sportsdirektør

Dansk fodbold

Viborg FF’s nuværende direktør og sportschef, Morten Jensen, vil fremover kun være direktør, derfor søger klubben i den nærmeste fremtid en mand, der kan overtage sportsdirektør-sædet.

Tidligere på dagen meldte Viborgs direktør og sportschef, Morten Jensen, ud, at han fremover kun vil fungere som direktør, da en dobbeltstilling er for krævende for ham. Derfor har klubben meddelt, at de i nær fremtid vil slå stillingen som sportsdirektør op, i stedet for det traditionelle valg med at rekruttere en sportschef.

”Vi har brugt en del tid på at finde ud af, hvordan vi ruster os bedst til fremtiden. Og vi har set det som en nødvendighed, at få skabt et nyt set up omkring den daglige ledelse af VFF. Mest af alt fordi vi ikke tidsmæssigt kan byde én person at beklæde to så betydningsfulde poster, som det har været tilfældet med Morten Jensen i en årrække,” sagde klubbens bestyrelsesformand, Steen Petersen, til klubbens hjemmeside.

”Som markedssituationen har udviklet sig, så må vi konstatere, at det at rekruttere spillere kræver, at der sidder én mand og arbejder 100 pct. på den opgave. Jeg er selv kommet til et punkt, hvor mine arbejdsopgaver var blevet alt for omfangsrige. Derfor bakker jeg også mere end 100 pct. op om den beslutning, bestyrelsen har taget,” fastslog Morten Jensen.

Jobbet vil blive slået op i nær fremtid, men allerede nu kan de interesserede ansøge til økonomi- og administrationschef, Lars Kristensen, på larsk@vff.dk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu