Наши партнеры

MenuViborg-direktør langer ud efter DBU

Dansk fodbold

Viborg FF fik torsdag en bøde af DBU for uregelmæssigheder i forbindelse med spillerhandler. Viborg-direktør, Morten Jensen, er stærkt utilfreds med fodboldunionen.

Viborg FF, fire spilleragenter og ni spillere blev torsdag af DBU idømt bøder på i alt 670.000 kroner for uregelmæssigheder i forbindelse med spillerhandler.

Viborg FF måtte hoste op med 125.000 kroner. Fremgangsmåden undrer Viborg-direktør Morten Jensen.

”Når jeg ser DBU bruge ord som ’tvang’ i forbindelse med deres fremskaffelse af de nødvendige dokumenter hos os, så lyder det i mine ører som om, de har været nødt til at vride armen om på ryggen af os, for at få den nødvendige indsigt i sagen. Men faktum er, at vi har afleveret alle nødvendige oplysninger,” siger Morten Jensen til klubbens hjemmeside.

”Derfor er jeg ualmindelig meget forbavset over, at det næste vi hører fra DBU i sagen er en rudekuvert indeholdende et økonomisk krav på 125.000 kr. – vel at mærke en rudekuvert, som lander på mit bord kun to timer før DBU udsender en pressemeddelelse om sagen.”

”Helt generelt vil jeg have lov til at udtrykke min største forundring over den fremgangsmåde, som DBU har anvendt i den her sag. Som klubmand piner det mig, at vores moderorganisation lægger dybt fortrolige tal til offentligt skue på deres hjemmesider,” lyder det fra Morten Jensen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu