Наши партнеры

MenuVeteran-keeper skifter til Wolves

Engelsk fodbold

Oprykkerne fra Wolverhampton er begyndt oprustningen for at blive konkurrencedygtige til den nye sæson. I jagten på oprustninger har klubben sikret sig den 37-årige målmand Marcus Hahnemann.

At have en god målmand som nedrykningskandidat i Premier League vil altid være en god idé. Det har Wolverhampton også opdaget, og de har derfor hentet den rutinerede 37-årige målmand Marcus Hahnemann.

I forvejen har Wolverhampton dog en ret så kvalificeret mand i buret, i form af den walisiske landsholdskeeper Wayne Hennesey, men oprykkerne følte alligevel trang til at hente endnu en mand til posten. Marcus Hahnemann er da også klar over, at der bliver kamp om pladsen.

“Jeg ved jeg vil få en heftig kamp om at blive førstevalg, og jeg har ikke fået nogen garantier. Jeg ved jeg bliver nødt til at have en god opstart, og så må vi se hvad der sker.” siger Hagnemann til Express and Star.

Marcus Hahnemann tiltræder hos ulvene på en fri transfer, og han har skrevet under på en et-årig kontrakt. Hahnemann var på udkig efter en ny klub, efter han blev fritstillet af Reading i slutningen af sidste sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu