Наши партнеры

MenuVestjydere har handlet nok

Dansk fodbold

Esbjerg fB har ikke tænkt sig at gå være videre aktiv i dette transfervindue, end de allerede har været. Cheftræner, Troels Bech, har hverken tænkt sig at købe eller sælge yderligere spillere.

Ifølge flere medier er Martin Vingaard på vej til Brøndby, alt imens at Martin Spelmann og Jan Kristiansen siges at være på vej til vestjyderne.

Men dette bliver dog ikke til noget, hvis man skal tro Esbjergs cheftræner, Troels Bech, han har efter sigende ikke tænkt sig at foretage flere handler på transfermarkedet.

”Jeg ved godt, at der kan opstå en situation, hvor en check udefra kan blive så stor, at vi ikke kan sige nej, men jeg har fået at vide, at jeg kan arbejde med denne trup i det næste halve år,” siger Troels Bech til Jydske Vestkysten.

Esbjerg har da heller ikke været speciel inaktive indtil videre, da der både er blevet stor skift den ene og den anden vej.

Lars Christian Nielsen, Jonas Jensen, Michaël Murcy og Rajko Lekic er alle blevet sendt ud af klubben, mens Adrian Cann, Martin Fribrock og Gunnar Thorvaldsson alle er nye spillere i Esbjerg. Men nu er det altså slut, hvis man skal tro Bech.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu