Наши партнеры

MenuVestjydere forstærker sig med landsholdsspiller

Dansk fodbold

Esbjerg har i dag præsenteret et indkøb, der helt sikker vækker glæde for de mange vestjydske fodboldfans. Troels Bech og Co. har nemlig sikret sig en canadisk landsholdsspiller, af den slags, der sagtens kan blive en nøglespiller.

For et halv års penge siden havde Esbjerg FB to unge og håbefulde canadiere på besøg til træning. Kort tid efter skrev vestjyderne under med den ene, Andrew Ornoch, og nu er den anden, Adrian Cann ligeså kommet til. Niels Erik Søndergaard fortæller på klubbens hjemmeside om nyindkøbet.

“Adrian Cann er en dygtig forsvarsspiller, fysisk stærk, hurtig, skyder godt med begge ben, og så er han med sin aggressivitet nok en atypisk forsvarer i europæisk målestok,” lyder det fra Niels Erik Søndergård på klubbens hjemmeside.

Kort efter Adrian Canns første besøg i havnebyen fik den unge forsvarer debut for det canadiske landshold. Derfor vil den håbefulde mand ikke være helt ukendt i Danmark, da Issey Nakajima-Farran, Patrice Bernier og Atiba Huthinson alle ligeså har spillet i SAS Ligaen, og haft sin chance på landsholdet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu