Наши партнеры

MenuVeron vil tilbage til Rom

Andet fodbold

Juan Sebastian Veron spillede senest i Italien for et par år siden, da han spillede for Inter. De seneste sæsoner har han optrådt i hjemlandet, men argentineren vil gerne tilbage til Lazio.

Juan Sebastian Verons karriere gik i stå efter hans skifte fra Lazio til Manchester United. I Lazio vandt han et mesterskab, mens han i det engelske blev meget udskældt over sine præstationer på banen. Fra Manchester kom han til Inter, hvor heller ikke meget lykkedes for midtbanespilleren, der nu de seneste par år har spillet for Estudiantes i hjemlandet.

Veron har dog ikke glemt Lazio, og hvis han kunne vælge, ville han meget gerne tilbage til Rom-klubben, hvor hele hans udenlandske karriere startede.

“Jeg ville være meget glad, hvis han tænkte på at købe mig tilbage, min dør er altid åben. Rom er en fantastisk by, og jeg føler stadig, at jeg har meget at give. Jeg tilbragte nogle fantastisk år der, og Lazios fans har altid fået mig til at føle mig velkommen,” siger Veron til den italienske avis,” Corriere dello Sport.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu