Vejle vandt oprykkerkamp

Her til aften mødtes de to SAS Liga-oprykkere, Vejle og SønderjyskE. Gæsterne fra SønderjyskE kom foran, men Vejle kæmpede sig tilbage i opgøret, og endte med at vinde kampen.

SønderjyskE fik kampens første rigtige chance, da Jesper Kjærulff tre minutter inde i opgøret blev sendt alene igennem Vejle-forsvaret, men Kjærulff overplacerede sin afslutning, der gik forbi mål. En halv time inde i opgøret lykkedes det dog for gæsterne, at passere Jimmy Nielsen i Vejles mål.

Morten Avnskjold slog et indlæg mod bagerste stolpe, Jimmy Nielsen formåede kun at blokere og bolden endte for fødderne af Morten Bertolt, som let kan sparke bolden i mål til 1-0-føring til SønderjyskE.

Spillerne kunne gå til pause med stillingen 0-1, efter en tæt første halvleg.

Der skulle ikke gå mange minutter af anden halvleg, før Vejle fik reduceret. Pablo Piñones-Arce omsatte et straffespark til en scoring. Efter scoringen lagde Vejle pres på gæsterne, og få minutter senere fik Thomas Røll en stor chance i feltet, da bolden tilfældigt landede for fødderne af ham. Men Røll sparkede bolden forbi mål.

Jesper Kjærulff fik endnu en fri chance alene med Jimmy Nielsen kort tid senere, men igen overplacerede han forsøget, der røg forbi mål. I stedet for var det værterne, der kom i front, da Steffen Kielstrup headede holdet på 2-1.

SønderjyskE fik aldrig rigtig sat et pres ind til sidste, og Vejle kunne køre en 2-1-sejr hjem efter en god anden halvleg.