Наши партнеры

MenuVejle udvider fodboldakademiet i Nigeria

Dansk fodbold

Vejle Boldklub satser yderligere på deres fodboldakademi i Nigeria, hvilket sker igennem en udbygning. Klubben har købt syv hektar jord i det afrikanske land.

Vejle Boldklub startede tilbage i efteråret 2007 et fodboldakademi i Nigeria. Nu har klubben besluttet sig for at udbygge akademiet ved at købe syv hektar jord i det afrikanske land.

”Vores akademi er blevet godt etableret og har udviklet flere spændende spillere, hvoraf to allerede spiller i Vejle Boldklub. Talentmassen er stor, og derfor går vi nu ind i næste fase, hvor første etape er købet af jord,” siger Vejle-direktør Henrik Tønder til klubbens hjemmeside, og fortsætter:

”Der er basis for, at vi kan etablere et efter forholdene moderne træningsanlæg med skole og bofaciliteter integreret. Gode uddannelsesmuligheder ligger os meget på sinde, og vi fortsætter vores akademimodel, som giver gratis skolegang og fodboldtræning til vores akademispillere.”

”Det er vigtigt for os, at vi tager et socialt ansvar, for det er langt fra alle spillere, som bliver professionelle fodboldspillere,” slutter Vejle-direktør Henrik Tønder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu