Vejle spillede atter en gang uafgjort

Vejle og Randers mødtes mandag aften i Nørreskoven og det endte nok en gang med Vejle spillede uafgjort. Baba Collins bragte ellers hjemmeholdet foran, men Randers’ Søren Berg udlignede til kampens resultat 1-1 kort inde i anden halvleg.

Vejle kunne være mest med tilfredse med kampens indledning, da de lagde et pres på Randers. Allerede efter fire minutter høstede Vejle frugten af presset, da Collins spillede bolden til Brian Nielsen, der sendte bolden ind i hovedet på lejesvenden, som gjorde det til 1-0.

Målet fik ikke vejlenserne til at trække sig tilbage, tværtimod, de fik mere selvtillid og ville frem og score det andet mål. Det lykkedes ikke for dem og derfor kom kronjyderne bedre med i kampen, de fik dog heller ikke scoret, og derfor gik Vejle til pause med 1-0-føringen.

Anden halvleg startede lige modsat første. Randers lagde lige så aggressivt ud, som Vejle gjorde i første halvleg. Efter få minutters spil af anden halvleg blev en afslutning fra Mikkel Bechmann kun halvklaret og på returbolden var det en formsag for Søren Berg at sætte hovedet på og gøre det til 1-1.

Efter målet satte Randers sig på kampen, men afslutningerne tog Jimmy Nielsen sig sikkert af og han stod generelt en god kamp og det samme gjorde Ellegaard, der flere gange viste sit værd, hvor især Brian Nielsen havde flere gode forsøg, men forsøgene klarede Ellegaard i flot stil.

I kampens slutning forsøgte Vejle at sætte det afgørende pres ind, men lige lidt hjalp det, selvom de havde chancer til at score stod Kevin Stuhr-Ellegaard i vejen og det betød, at kampen endte 1-1 og det gør at Vejle forbliver SAS Ligaens bundprop, mens Randers rykker op på sjettepladsen.