Наши партнеры

MenuVejle forstærkes med to talenter

Dansk fodbold

Vejle har skrevet kontrakter med de blot 15-årige spillere, midtbanespilleren Jakob Nielsen samt forsvareren Benjamin Hansen.

Vejle Boldklub har skrevet underskrevet kontrakter med to talentfulde spillere. Det drejer sig om den 15-årige midtbanespiller Jakob Nielsen, samt den jævnaldrende forsvarsspiller Benjamin Hansen.

Nielsen har underskrevet en treårig kontrakt med klubben, hvem han har spillet for i det seneste år.

“Jakob Nielsen er et spændende midtbanetalent, der som spiller er kendetegnet ved at være god til at spille på store områder, ligesom han er fysisk stærk og hurtig. Selvom han har alderen til at spille U15, har han både været med til DBU’s samlinger for U15 og U16, og det siger noget om Jakob Nielsens potentiale. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med ham,” siger talentchef i Vejle Lasse Christensen til klubbens hjemmeside.

Jakob Nielsen træner for tiden fast med Vejles U17-hold, mens han både spiller på klubbens U15-hold og U17-hold.

Benjamin Hansen, som efter sommerferien tiltræder i klubben, kommer fra Næsby.

“Han er en fysisk stærk spiller, der kan bruge begge ben, og så er Benjamin Hansen rolig, når han har bolden. Samtidig er han meget bevidst om, hvad han vil som fodboldspiller,” udtaler Vejles talentchef, Lasse Christensen til klubbens hjemmeside.

Den talentfulde forsvarer begynder på Vejle Idrætsefterskole efter sommerferien.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu