Наши партнеры

MenuVejle forstærker sig igen på backpladserne

Dansk fodbold

Vejle kunne tidligere på transfervinduet præsentere lidt af et scoop, da højrebacken Brian Priske kom til klubben. Nu har klubben forstærket sig i den anden side af backkæden, da en portugisisk venstreback er kommet til.

Vejle kunne i dag præsentere lidt af en eksotisk forstærkning, da Hélder Cabral, en portugisisk venstreback fra den andenbedste række i Portugal, blev omtalt på klubbens hjemmeside. Cabral har underskrevet en 3-årig kontrakt med oprykkerne, der gennem foråret har fulgt backen tæt.

“Han er købt som en forstærkning, og Hélder Cabral har alle basisfærdighederne med sig fra den portugisiske fodboldkultur. Samtidig er han med sin 24 år en ung spiller, som stadigvæk kan uddannes, for vi er ikke blinde for, at det kan kræve lidt tilvænning at gå fra et offensivt portugisisk forsvar til et fladt skandinavisk, men den tålmodighed har vi også,” fortæller sportschef Hans Lauge på klubbens hjemmeside.

Cabral havde også tilbud fra rumænsk fodbold, men valgte at tilslutte sig Vejle, efter han på et besøg til den jyske by fik et særdeles godt indtryk af helheden og miljøet i og omkring Vejle.

“Jeg var inviteret op og se klubbens sidste hjemmekamp (mod Lolland-Falster Alliancen. red), og jeg kunne lide det fodbold, som jeg så. Det er svært at beskrive med ord, hvorfor det blev Vejle Boldklub og dansk fodbold. Under mit besøg fik jeg godt indtryk af klubben og byen, så jeg fulgte vel min fornemmelse, og nu glæder jeg mig til at begynde på et nyt eventyr,” siger Hélder Cabral.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu