Наши партнеры

MenuVejle forlænger med veteran

Dansk fodbold

Den jyske SAS Liga-klub, Vejle BK, har forlænget kontrakten med den 34-årige backspiller, Allan Olesen, så kontrakten nu løber frem til sommeren 2010.

Det er ikke mere end godt et halvt år siden, at Allan Olesen skiftede fra de danske mestre, AaB, til oprykkerne fra Vejle. Dengang skrev han under på en kontrakt kun gældende indeværende sæson.

Højrebacken har tydeligvis intentioner om at blive hos Vejle, han har i hvert fald skrevet under, så kontrakten også gælder for næste sæson også.

”Vi har valgt at forlænge med Allan Olesen, fordi det fra dag ét har været tydeligt, at han bidrager med meget både udenfor og indenfor kridtstregen. Spillemæssigt og menneskeligt har han en topprofessionel adfærd,” siger Vejles sportschef, Hans Lauge, ifølge Bold.dk.

Der skulle tydeligvis ikke specielt lang tids overvejelse til før kontrakten var returneret med en signatur inklusiv.

”Det var ikke nogen svær beslutning, for jeg tror på projektet Vejle Boldklub, og de ting der er i gang. Jeg faldt hurtigt til i klubben, og min familie og jeg er faldet godt til i byen,” siger Allan Olesen.

Det er indtil videre blevet til elleve kampe for veteranen, der formentlig med forlængelse har udsigt til mange flere af denne slags, på trods af sine 34 år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu