Vejle fik uafgjort mod AGF

Vejle leverede mandag aften en mindre sensation, da de fik uafgjort på NRGI Arena mod AGF, som fik uafgjort på et mål scoret af Nando Rafael tyve minutter før tid.

Gæsterne havde inden aftenens kamp ikke vundet i 14 kampe, og efter kampen blev det til et lille jubilæum, idet kampen mandag aften var 15. gang i træk vejlenserne forlod banen uden sejr.

Meget tydede fra start ikke på, at Vejle ville bryde stimen uden sejre, da AGF lagde et tungt pres på oprykkerne. Allerede efter fem minutter var AGF på spil, hvor Nando var millimeter fra at gøre det til 1-0, men en stor redning af Jimmy Nielsen reddede Vejle.

Jakob Poulsen burde efter 30 minutters spil have gjort det til 1-0, efter at Sorin stormede frem af banen og lagde bolden på tværs til Jakob Poulsen, som sparkede hul i luften og på den måde løb chancen også ud i sandet.

I første halvlegs overtid kom Vejle stik imod spil og chancer foran på et mål af Ibrahim Salou, der saksesparkede et indkast i mål til pausestillingen 1-0.

Målet gav Vejle den fornødne selvtillid til at komme længere frem på banen i anden halvleg, samtidig med målet lammede AGF, der blev usikre i hvad de foretog sig. Især Mark Howard havde problemer med at håndtere Vejles offensiv, da han så skidt i ud flere situationer.

Trods spilovertaget formåede Vejle dog ikke at holde føringen kampen ud, fordi Jeremiah White 20 minutter før tid smed et indlæg ind til Nando Rafael, som gjorde det til 1-1 og det medførte stor jubel blandt langt de fleste tilskuere på NRGI Park.

Efter målet skiftede kampen endnu en gang karakter, da AGF overtog spillet og flere gange var tæt på at bringe sig foran. Især White havde en kæmpe chance for at bringe alle tre point til Århus, men han formåede ikke at få bolden forbi Jimmy Nielsen på en friløber.

I slutminutterne havde AGF yderligere chancer for at sikre sig sejren, men 1-1-resultatet holdte kampen ud og det betyder at Erik Rasmussen og co. rykker op på sjettepladsen, mens Vejle forbliver sidst.