Наши партнеры

MenuVejle eller ingenting for Graver

Dansk fodbold

Den danske midtbaneveteran, Thomas Gravesen, har muligheden mellem et karrierestop eller et skifte til sin gamle klub Vejle BK. Det må han nu sande.

Thomas Gravesen er efter sin løsrivelse fra skotske Celtic, blevet sat i forbindelse med en del klubber omkring i Europa. Det sidste bud, var fra Genoa.

Italienerne endte dog med at trække deres bud tilbage, på grund af store protester fra fansene.

Men hvis man skal tro John Sivebæk har der faktisk ikke været specielt mange bud:

”Der har faktisk ikke været nogen henvendelser ud over den fra Vejle og de uformelle henvendelser, man kender til fra Danmark,” siger Gravesens agent til B.T.

Derfor synes alt at pege på, at Thomas Gravesens fremtid enten består som Vejle-spiller, eller en fremtid udenfor banen. I Vejle kan man derfor ikke gøre andet end at vente på danskerens svar:

”Thomas Gravesen vil altid være interessant for Vejle Boldklub. Vi kan ikke vente 10 år på ham, men hvis man kan sige, at nogen hører hjemme nogen steder i fodbold, så hører Thomas hjemme i Vejle. Men vi har besluttet, at vi ikke gør mere lige nu, før Thomas har fået ro til at beslutte, hvad han vil med sin fremtid,” siger klubbens sportschef Hans Lauge til B.T.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu