Наши партнеры

MenuVejle bekræfter Jimmy Nielsens tilgang

Dansk fodbold

Vejle Boldklub bekræfter i dag, at tilgangen af målmanden Jimmy Nielsen er en realitet.

I lang tid har man snakket om Jimmy Nielsens skifte fra Leicester City til Vejle Boldklub, men først i dag bekræftede 1. divisionsklubben, at skiftet er gået igennem.

Jimmy Nielsen, der bl.a. er noteret for 398 tællende kampe for AaB, har skrevet under på en ½-årig kontrakt med klubben fra Nørreskoven, hvilket vækker begejstring hos klubbens sportschef Hans Lauge.

“Jimmy Nielsens ja til Vejle Boldklub er håndslag til det ambitiøse projekt, som vi har i gang i VB. Med tilgangen af Jimmy Nielsen får vi tilført en profil, som til fulde lever op til vores strategi om at hente spillere, der har bevist deres værd på højeste niveau,” siger Hans Lauge til klubbens hjemmeside.

30-årige Jimmy Nielsen glæder sig til at vende tilbage til dansk fodbold.

“Jeg glæder mig til at begynde i Vejle Boldklub, for jeg har fået rigtig godt indtryk af klubben. Det er en spændende klub, som er inde i en god udvikling både på og udenfor banen, og det vil jeg gerne være med en del af,” siger den blonde målmand, og fortsætter.

“Vejle Boldklub får en spiller hjem, som er sulten efter at komme til at spille både til træning og til kamp, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at samarbejdet bliver en succes.”

Jimmy Nielsen skiftede i sommers fra AaB til engelske Leicester City, hvor han endte med en rolle som tredjemålmand.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu