Наши партнеры

MenuVejle-angriber færdig i klubben

Dansk fodbold

Vejle og angriberen Sammy Youssouf har besluttet sig for, at ophæve samarbejdet, som følge af at Youssoufs fysik ikke er optimal.

Vejle forstærkede sig i 2007 med Sammy Youssouf, hvor han var udset til at blive en målmaskine i klubben, men i stedet har angriberen brugt mange ressourcer udenfor banen, hvor specielt skader har fået Youssoufs niveau til at dale.

Grundet Youssoufs dårlige fysik, har parterne i dag valgt, at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning, på trods af, at kontrakten løb året ud.

”Efter en tids forhandlinger er Vejle Boldklub blevet enig med Sammy Youssouf og Spillerforeningen om en aftrædelse for Sammy Youssouf. Sammys fysik forhindrer fodbold på topplan – det er ærgerligt for Sammy Youssouf og for Vejle Boldklub. Vi ønsker Sammy held og lykke i fremtiden,” udtaler Vejle Boldklubs sportschef Hans Lauge i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen Sammy Youssouf har accepteret beslutningen, men han får svært ved at se bort fra fodbolden.

”Jeg har haft en rigtig god tid i professionel fodbold og er selvfølgelig ærgerlig over, at jeg pga. en svær bruskskade ikke har kunnet bidrage i VB-regi med at score mål for klubben. Jeg vil komme til at savne fodboldlivet, men jeg er glad for, at VB og jeg er kommet frem til en løsning, så jeg kan komme videre med mit liv,” siger Sammy Youssouf.

____________________________________________________________________

HUSK AT TILMELDE DIG SAS LIGA-TIPPESPILLET – DET ER HELT GRATISKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu