Наши партнеры

MenuVejle åbner fodboldakademi i Nigeria

Dansk fodbold

Vejle Boldklub har åbnet et fodboldakademi i Nigeria. Akademiet, der går under navnet Vejle Football Academy Nigeria, skal være hjemsted for 35 fodboldspillere i alderen 14-18 år fra hele det afrikanske kontinent.

Vejle Boldklub vil tilbage til toppen af dansk fodbold, og her kan et helt nyt fodbold akademi i Nigeria være en stor hjælp.

“Vil vi i Vejle Boldklub være med i toppen af dansk fodbold, er vi nødt til at være idérige og gå nye veje og være nysgerrige, og det er vores håb og forventning, at fodboldakademiet og de erfaringer, vi får gennem projektet, kan bruges i andre lignede projekter i fremtiden,” sagde Vejle Boldklubs sportschef Hans Lauge til klubbens hjemmeside.

Hans Lauge mener, at Vejle Football Academy Nigeria kan blive et helt unikt akademi, selvom det langt fra er det eneste fodboldakademi i Afrika.

“Det er vores opfattelse, at projektet, som er i en opstartsfase, på sigt kan blive et unikt projekt, fordi det på flere punkter adskiller sig fra de fleste eksisterende fodboldakademier i Afrika,” sagde Hans Lauge, og fortsatte:

“Vejle Football Academy Nigeria adskiller sig ved, at det bliver gratis for den enkelte spiller at gå på akademiet. Andre akademier tager betaling. Vi rekrutterer også spillere fra hele Afrika, og sidst men ikke mindst, vægter vi kombinationen af uddannelse og fodbold højt.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu