Наши партнеры

MenuVan Gaal: Jeg skulle afløse Sir Alex

Andet fodbold

Den nuværende cheftræner i Bayern München, Louis van Gaal, afslører i sin nye selvbiografi, at han skulle have overtaget jobbet som Manchester United-manager tilbage i 2002.

Den legendariske Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson, kan fejre sit 23-årige jubilæum den 6. november, men de færreste havde regnet med, at dette kunne være muligt, eftersom der skete en del tumult tilbage i 2002.

Sir Alex Ferguson var nemlig tæt på at trække sig fra jobbet som manager i den engelske storklub, men han besluttede sig til sidst for, at han gerne ville blive på posten. Såfremt Ferguson havde trukket sig, skulle hollænderen Louis van Gaal have overtaget roret.

”Før VM 2002 var jeg i kontakt med Manchester Uniteds ledelse. Når Ferguson stoppede som manager, skulle jeg afløse ham. Det var det, jeg blev lovet, men i sidste ende blev Ferguson i sin stilling,” skriver van Gaal, ifølge engelske Sunday Mirror, i sin nye selvbiografi.

I stedet for at ende i Manchester United, blev van Gaal ansat i FC Barcelona i 2002, hvor han var i en enkelt sæson, mens han efterfølgende opnåede stor succes i den hollandske AZ Alkmaar, som han stod i spidsen for fra 2005 til 2009.

Derefter førte Sir Alex Ferguson blandt andet United frem til fire mesterskaber og en Champions League-triumf.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu