Наши партнеры

MenuVan Basten er færdig i Ajax

Andet fodbold

Efter et år i klubben har Marco van Basten valgt at træde tilbage som træner for Ajax. En ekstremt skuffende sæson er årsagen.

Skiftet fra landsholdstræner til klubtræner blev ikke en succes for den tidligere hollandske bomber Marco van Basten. Efter fire år som landsholdstræner skiftede han sidste sommer til jobbet som træner i Ajax, men sæsonen har været en fiasko for holdet. En tredjeplads blev det til for Ajax, langt efter de hollandske mestre fra AZ Alkmaar, der blev mestre adskillige runder før tid.

Skuffelsen har været enorm, både hos træner og fans. Dette har resulteret i, at Marco van Basten selv har valgt at træde tilbage som træner for klubben. Det er blevet accepteret af ledelsen, der har indsat assistenttræner John van’t Schip som træner i sæsonens sidste kamp mod Twente.

Van Basten var kendt som noget af en målmager i hans karriere som spiller. For barndomsklubben Ajax blev det til 133 kampe med hele 128 mål til følge, før turen gik til AC Milan. Marco van Basten blev endda kåret til Årets Fodboldspiller i Europa i 1988, 1989 og 1992.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu