Valencia smed sejren væk mod Atletico Madrid

Spansk fodbold

Valencia har ikke vundet i tre kamp, men sent lørdag aften lignede det længe, at de ville vinde, men en scoring i overtiden af Maxi Rodriguez efter et forsvarskiks, sikrede Atletico det ene point i kampen.

Atletico Madrid har fået en rædselsfuld start på sæsonen med fire kampe uden sejre, og det ville de rette op på fra kampens start. Efter blot syv minutter bragte de sig foran på mål af det unge stortalent Sergio Agüero, der blev spillet fri af Diego Forlan.

Otte minutter senere kunne Agüero have fordoblet sit holds føring med sit andet mål, men han formåede ikke at udnytte forsvarskokset fra Valencias forsvarer Alexsis, der mistede bolden midt på banen og efterlod et kæmpe tomrum til argentineren, der ikke fik omsat den store chance til mål.

Valencia overtog derefter alt spillet og chancerne og det blev belønnet efter 25 minutter, hvor Pablo Hernandez jonglerede bolden forbi sin direkte modstander og derefter prikkede bolden forbi Roberto i Atletico-målet.

Blot minuttet efter kom hjemmeholdet Valencia foran med 2-1 efter at David Silva havde givet en sukkerbold til navnebroderen David Villa, som kom alene igennem mod Roberto og som så ofte før var Villa sikkerheden selv.

Kort inde i halvlegen kunne David Villa have lukket kampen fuldstændig, men hans spektakulære forsøg mod mål havnede på stolpen, og selvom begge mandskaber havde chancerne til at score før, så skete det ikke før i slutningen af kampen.

I kampens overtid bliver der sendt et indlæg ind i Valencias felt og det blev forlænget af Valencia-forsvaren Lopez og til sidst havnede bolden hos Maxi Rodriguez, der stod helt fri ved bagerste stolpe og gjorde det til slutresultatet 2-2.

Det uafgjorte resultat betyder, at Valencia taber point i topstriden til både Barcelona og Real Madrid, der begge vandt lørdag, mens at Atletico Madrid ikke kan bruge det ene point til at kravle over nedrykningsstregen.