Наши партнеры

MenuValencia slog Schalke i en kedelig kamp

Champions League

David Villa sikrede Valencia alle tre point, da de slog Schalke ude på Veltins Arena, i en meget kedelig og useværdig kamp.

Schalke og Valencia lagde roligt ud i Gelsenkirchen. Det var en ret kedelig affære i begyndelsen af kampen, men da Valencias Albelda pådrog sig et gult kort i det 25. minut, begyndte der at komme lidt mere gang i chancerne.

Kuranyi var tæt på at bringe hjemmeholdet i front efter 30 minut. Minuttet efter, var Schalke igen meget tæt på, da Asamoah blev spillet fri i højre side, men desværre for ham, skød han i sidenettet.

Det blev kun til et par halvhjertede forsøg fra begge sider halvlegen ud, så begge parter kunne gå til pause med 0-0.

Begge parter lagde igen svagt ud i anden halvleg, hvor der ikke blev skabt de store målchancer. Men i det 64. minut bragte David Villa Valencia i front, hvor han flot afdriblede en chanceløs Schalke-keeper og han kunne score fra en spids vinkel, i et tomt mål.

Valencia virkede meget kontrollerende, efter Villa havde bragt dem i front. Schalke kunne intet gøre ved Valencia, så Valencia kunne dermed indkasserer de første tre point på kontoen, i en kedelig kamp på Veltins Arena.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu