Наши партнеры

MenuValencia skræmte City væk fra D. Villa

Engelsk fodbold

Valencia vil have så mange penge for David Villa, at Manchester City er blevet skræmt af prisen og det holder dem fra at sende et bud afsted på den målfarlige angriber.

Den spanske storklub mangler i øjeblikket penge i klubkassen, så man skulle mene, at man kunne gøre et scoop hos dem, men det er ikke tilfældet. I hvert fald kræver Valencia så mange for David Villa, at City hurtigt trak sig fra forhandlinger med spanierne.

”Det er korrekt, men Manchester City kom aldrig med noget konkret tilbud. Den pris, som vores præsident bad om, ville de ikke give,” udtaler Valencias vicepræsident Fernando Gomez til en spansk radiostation.

Gomez slår også fast, at der skal mange penge på bordet før Valencia er villige til at sælge stjernespillerne David Villa og Silva, også selvom Valencia lige for tiden har problemer med finanserne.

”De er to fantastiske spillere, og bliver de solgt, så sker det ikke for billige penge. Jeg ser helst at de begge bliver, men med vores problemer kan alle spillere principielt forlade klubben,” forklarer han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu