Наши партнеры

MenuValencia sikrede United-sejr i Rusland

Champions League

Antonio Valencia sikrede Manchester United en 1-0-sejr på udebane mod CSKA Moskva, der holdte stand mod Uniteds offensiv i 86 minutter, men så fandt Valencia vejen til netmaskerne og sørgede for Manchester har maksimum puljen efter tre kampe.

CSKA Moskva lagde kampen ud med at tage initiativet, men efter 24 minutter var det Paul Scholes, som var tæt på at snyde Akinfeev i CSKA-målet, da han fyrede kanonen af ude fra distancen, men Akinfeev fik dog afværget situationen.

Mod slutningen af halvlegen overtog russerne igen spillet og specielt Milos Kraic satte Nani og Fabios defensive evner på prøve med et par fikse driblinger og en afslutning, der røg lige forbi den ene stolpe, men mål kom der ikke i første halvleg.

I anden halvleg afløste den ene chancer den anden og hele tiden følte man, at det blot var et spørgsmål om tid før at der kom hul på bylden, men som kampen skred frem trak CSKA Moskva sig længere tilbage, dels fordi de blevet tvunget til det og til dels fordi at de var ved at løbe tør for kræfter.

Med fire minutter igen kunne det russiske hjemmehold ikke holde stand mere, da Nani udnyttede pladsen på venstrekanten til at sende et indlæg indover, som Berbatov kom først på og han sendte bolden videre til Antonio Valencia, der satte bolden ind bag Igor Akinfeev og gjorde det til kampens resultat 1-0.

Sejren til United betyder, udover de har maksimum point efter tre kampe, at de tangerer rekorden for flest spillede europæiske udekampe uden nederlag. Rekorden er på fjorten og det er Manchester United nu ppe på sammen med Ajax Amsterdam. Englænderne får mulighed for at slå rekorden, når de den 8. december møder Wolfsburg på udebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu