Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Valencia-præsident forlader synkende skude - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuValencia-præsident forlader synkende skude

Spansk fodbold

Valencias præsident, Vicente Soriano, har besluttet sig for at forlade posten efter mindre end et år i præsidentstolen. Klubbens dårlige økonomi skulle være hovedårsagen.

Valencia er i øjeblikket i store finansielle problemer. Klubben menes, at have en gæld på mere end tre milliarder. Den store gæld skyldes blandt andet, at man er i færd med at bytte et nyt stadion, mens man ikke har kunnet sælge den grund, hvor klubbens nuværende hjemmebane Mestella, hører hjemme.

Midt i den store krise, har klubbens præsident, Vicente Soriano, valgt at stikke halen mellem benene og forlade sin stilling efter mindre end et år. Begrundelsen skulle være, at han ikke kan få sig selv til at sælge ud af de mange stjernespillere, som klubben er i besiddelse af.

”Jeg har formået, at kunne beholde både David Silva og David Villa, og jeg er ikke i tvivl om, at de begge er mere værd nu, end da jeg tiltrådte for under et år siden. Hvis vi ikke havde haft dem, havde vi været helt fortabte rent sportsligt, hvilket kunne have kostet os kvalifikationen til Europa. Jeg ønsker ikke at ødelægge holdet, idet det ikke er en langtidsholdbar løsning at afskedige stjerner,” siger Soriano ifølge Sky Sports.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu