Наши партнеры

MenuValencia færdige i europæisk fodbold

Champions League

Chelsea var sikret videre deltagelse i turneringen inden denne kamp, mens Valencia fortsat havde UEFA Cuppen at spille for. Kampen endte uafgjort, 0-0, og da Schalke samtidig besejrede Rosenborg er Valencia færdige i europæisk fodbold.

Det var hjemmeholdet, der i første halvleg sad på kampen. Frank Lampard og Andriy Shevchenko havde begge store muligheder for at bringe London-klubben foran, men de misbrugte begge deres chancer.

De to hold gik derfor til pause uden scoringer. I anden halvleg fortsatte The Blues dominansen, men skarpheden manglede hos hjemmeholdet. Specielt Claudio Pizarro misbrugte flere gode muligheder.

Valencia havde ikke meget at byde på i denne kamp, og har skuffet i dette gruppespil. Samtidig var Chelsea tilfredse med det uafgjorte resultat, da de allerede inden denne kamp var sikre på at gå videre til ottendedelsfinalerne.

Kampen endte med de kedelige cifre 0-0, selvom Chelsea havde flere gode scoringsmuligheder.

Resultatet betyder, at Chelsea bliver etter i gruppen, mens Valencia slutter på gruppens sidsteplads, og dermed er færdige i europæisk fodbold i denne sæson, da Rosenborg via tredjepladsen sikrede sig UEFA Cup-pladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu