Наши партнеры

MenuUsande rygter

Spansk fodbold

I den seneste tid er Ronaldinho blevet sat i forbindelse med andre storklubber, og specielt da det kom frem at Bruce Arena skulle overtage trænerjobbet i Barcelona, men både Ronaldinho og Rikjaard bliver.

Rikjaard og Ronaldinho havde allerede udsendt en klar besked om dette emne før kampen med Deportivo i går. Præsidenten for Barcelona, Joan Laporta, teknisk direktør Txiki Begiristain og Ronaldinhos bror siger alle, at der ikke er noget at bekymre sig om.

”Vi vil beholde Ronaldinho her i Barcelona for mange år, fordi det vil gavne begge sider,” sagde Laporta i går til TV3. ”Han er en spiller, der vil blive, og vi vil også have ham her. Ikke kun som værende den bedste fodboldspiller i verdenen, men også som privat person”.

”Han er en spiller, der sætter standarden. Han er et stort billede i fodboldverdenen, og Rikjaard er yderst tilfreds med ham. Han vil fortsætte i mange år endnu, hvis det står til os”.

Lige nu er forhandlinger i gang mellem Ronaldinho og Barcelona om en kontraktforlængelse til 2014, hvilket vil sige for resten af hans aktive karriere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu