Наши партнеры

MenuUnited var flere klasser over AaB

Champions League

Aalborg dannede her til aften rammen om en god velspillet kamp mellem AaB og Manchester United, der dog kunne have endt meget anderledes, hvis begge hold havde spillet mere aggressivt.

Kampen startede med det forventede United-pres, men som kampen gik, kom AaB mere med i kampen. Dette skulle dog ændre sig efter 22 minutters spil, da Wayne Rooney, på forarbejde af Ryan Giggs kunne bringe Manchester foran 1-0.

Den eneste grund til at United ”kun” kunne gå til pause med denne stilling skal findes i et navn: Karim Zaza. Den ene redning efter den anden forhindrede et United-hold på cruise control i at øge deres føring.

Efter pausen fik Dimitar Berbatov endelig hul på bylden for sit nye hold. Med scoringer i det 55. samt det 79. minut, sørgede han for at United, med det forventede resultat kan tage tilbage til England.

Dermed ikke sagt, at AaB ikke forsøgte sig. Kampen igennem viste de prøver på det, der gjorde dem til mestre i den forgangne sæson. Adskillige gange kom de frem over banen, hvilket resulterede i nogle muligheder, der med lidt mere koldblodighed og held, kunne have udviklet sig til nogle gedigne chancer.

Hvis man vender blikket mod stillingen ligner AaB et hold, der er på vej til at skulle spille UEFA Cup-fodbold, da de indtager tredjepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu