Наши партнеры

MenuUnited valgte portugiser fremfor Ronaldinho

Engelsk fodbold

Hvis det var lykkedes den engelske storklub Manchester United at hente Ronaldinho tilbage i 2003, så ville en meget værdifuld portugiser muligvis aldrig have vist sig. Den portugiser var Cristiano Ronaldo.

Inden Cristiano Ronaldo denne sommer skiftede Manchester United ud med storsatsende Real Madrid, så havde han været en af englændernes mest værdifulde spillere i adskillige sæsoner, men det kunne have været således, at portugiseren aldrig kom til klubben.

Den skotske Manchester United-manager Sir Alex Ferguson fortæller nemlig, at han kun hentede den portugisiske landsholdsspiller på grund af at han ikke kunne fravriste Ronaldinho ud af kontrakten med Paris Saint-Germain.

“Hans (Ronaldinhos, red.) folk beklagede sig over, at de ikke fik samme aftale, som vi havde lavet tidligere, og før jeg vidste af det var de taget til Barcelona dagen efter. Det var en stor skuffelse på det tidspunkt,” siger Alex Ferguson.

“Men så hentede vi Cristiano Ronaldo samme sommer, om måske havde vi aldrig fået Ronaldo, hvis Ronaldinho var kommet,” siger han.

Ronaldinho var i en årrække en vigtig spiller for Barcelona, men dårlig form og neddyssede skænderier med daværende træner Frank Rijkaard fik karrieren til at gå ned ad bakke.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu