Наши партнеры

MenuUnited skuffede med uafgjort

Champions League

Der var lagt op til meget, da de forsvarende Champions League-mestre, Manchester United, på Old Trafford tog imod spanske Villarreal, i deres første kamp i sæsonen 08/09. Men kampen levede slet ikke op til forventningerne, og blev en forholdsvis kedelig uafgjort.

Der var ikke meget at sige til, at de to hold endte med at dele point efter dagens kamp. Det blev aldrig den højdramatiske kamp, man kunne have håbet på.

Det indikerede Uniteds startopstilling måske også, da både den nyinvesterede Dimitar Berbatov og Michael Carrick sad udenfor med skader, alt imens Paul Scholes sad ude med den karantæne han fik tildelt efter Super Cup kampen mod Zenit.

Begge hold startede ufatteligt sikkert fra land, uden de store hverken kreative eller offensive satsninger, og det blev ikke meget bedre i halvlegens løb, og ganske kedeligt, endte halvlegen målløs, 0-0.

Anden halvleg blev midlertidigt lidt bedre, hvor en savnet mand kom på banen i løbet af anden halvleg.

Med en halv time tilbage, var det nemlig tid til comeback for den famøse og udskældte fløjspiller, der med en halv time igen blev sendt på banen.

Præcis denne Ronaldo var tæt på, kort før tid, at bringe United foran, men med et halvdårligt hovedstød, måtte Ronaldo sande at det ikke var i dag, han igen skulle redde United fra at tabe to point.

For det var virkelig Manchester United, der var det eneste hold der ville frem på banen i dag. Et ekstremt defensivt Villarreal hold, som var tilfredse med udgangspunktet som stod i det ene point, og dermed udelukkende fokuserede på at holde fast i pågældende.

Dette havde en halvtam United-offensiv svært ved at bryde igennem, og de måtte tage til takke med det ene point, og 0-0, efter 90 minutters spil.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu