Наши партнеры

MenuUnited skal til møde med FA

Engelsk fodbold

Det engelske fodboldforbund, FA, har på grund af Manchester Uniteds voldsomme syv advarsler i topkampen mod Chelsea, valgt at hive klubben til et møde hos forbundet.

Sir Alex Ferguson har aldrig påstået at hans forhold til de engelske dommere var gode, tværtimod. Efter gårsdagens kamp mod Chelsea, kan det ikke ligefrem siges at være blevet bedre.

United-managerens udvalgte fik nemlig i alt samlet syv gule kort sammen i kampen, hvilket er nok, til at man i United skal en tur forbi FA og forklare sig.

De voldsomt mange advarsler, skete selvom Uniteds erfarne manager, ikke mente at der var én eneste farlig eller grim tackling i hele kampen:

”Det var en hård kamp, men jeg mener ikke, at der var en eneste grim tackling i den. Kampen bliver vist over hele verden. Alle ser den, så det er klart, at der sker noget,” siger Ferguson ifølge SportingLife.

Manchester United skal altså nu til møde hos FA, noget man automatisk vil blive indkaldt til, hvis man får mere end seks advarsler på én kamp. United kan formentlig også se frem til en mindre bøde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu