Наши партнеры

MenuUnited scoring i overtiden fik afgørende betydning

Champions League

Allerede fra start lagde hjemmeholdet som ventet et meget højt pres, dog fik de ikke holdt deres eget mål rent.

Kampen bød fra start på et højt tempo, og allerede efter fem minutter, scorede Cristiano Ronaldo, på et meget kluntet mål. Manchester Uniteds Ryan Giggs, lagde bolden indover, Ronaldo fik panden på bolden, bolden ramte Dida på skulderen hvorefter den hoppede tilbage i mål.

Seks minutter efter, er Ronaldo igen på spil med et hovedstød, men denne gang er det Dida, som vinder situationen uden de store problemer.

I det 22. minut, lavede Seedorf en spilning i dybden til Kaká, som tog et træk igennem Manchesters forsvar, hvorefter han elegant lægger bolden over i højre side, bagved Van der Sar som så nærmest chanceløs ud.

Herefter blev der presset i begge ender, dog kunne Milans fans se deres Brasilianske stjerne, Kaká scorer på ny. I det 37. minut opsnappede Kaká en dårlig tilbagelægning fra Fletcher i forsvaret, Heinze var hurtig over Kaká, men i det sekund han prøver at tackle ham, kommer Evra bragende ind i ham, det resulterer i, at bolden lige så stille triller hen til Kaká, som kan bruge al den tid han skal, til at placere bolden ind bag Van der Sar.

2-1 til AC Milan, ved pausefløjtet, men Manchester United var bestemt ikke interesseret i at tabe til Milaneserne.

I anden halvleg, lagde United ud med nogle store chancer, først til Ronaldo og dernæst Carrick.

14. minutter inde i anden halvleg, bar’ Uniteds pres endelig frugt.

Paul Scholes viste flot overblik, ved at lobbe bolden ind til Rooney i Milans felt, som tæmmede bolden med brystet, hvorefter han resolut sparkede bolden i mål.

Bare fire minutter efter var Fletcher yderst tæt på, at gøre sin skade god fra førstehalvleg, men en fantastisk redning af Dida, satte en stopper for det ønske.

De sidste 20 minutter af kampen, fik United sat sig solidt på spillet, og bedst som AC Milan, troede at de havde sikret sig et uafgjort resultat mod de ”Røde djævle”, smed de det hele overstyr i overtiden, da Rooney med sin eminente sparketeknik, fik lagt bolden helt ned ved stolpen, en bold som Dida ikke fik nået, selvom han smed sig i fuld længde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu