Наши партнеры

MenuUnited mestre efter uafgjort

Engelsk fodbold

Manchester United skulle kun bruge uafgjort i kampen mod Arsenal på Old Trafford for at blive mestre. Kampen endte 0-0 og United er hermed engelske mestre for 18. gang.

Manchester United skulle hjemme på Old Trafford forsøge at sikre sig det engelske mesterskab for 18. gang, da Arsenal lørdag eftermiddag var på besøg. Alex Fergusons tropper skulle blot bruge et enkelt point, men blæste alligevel til angreb fra kampens begyndelse.

Værterne kom dog ikke frem til de helt store chancer. Wayne Rooney havde et hovedstødsforsøg efter tyve minutters spil, men det førte ikke til scoring. Arsenal kom bedre med i opgøret, men heller ikke de formåede at score i første halvleg.

Efter pausen havde først Arsenals Kieran Gibbs en mulighed, men han måtte se sit forsøg gå i sidenettet. Heller ikke Cristiano Ronaldo havde den fornødne skarphed, da Carlos Tevez lagde bolden til rette for portugiseren, som sendte bolden over Arsenal-målet.

Det lykkedes med omkring tyve minutter tilbage af opgøret for Ji-Sung Park at sende bolden i mål, men dommeren godkendte ikke scoringen, da han mente, at Ronaldo var offside, inden han sendte bolden hen til Park.

Fem minutter før tid ramte gæsternes Cesc Fabregas stolpen, men tættere på kom Arsenal ikke. United så ud til at være tilfredse med uafgjort, og forestillingen endte 0-0. Det var lige præcis nok for Manchester United, der hermed er engelske mestre for 18. gang.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu