Наши партнеры

MenuUnited med ungt hold i Rom

Champions League

På onsdag møder Manchester United AS Roma i UEFA Champions League, men kampen har reelt ingen betydning for de to hold, da de begge allerede er sikre på at gå videre på henholdsvis første- og andenpladsen i gruppe F. Derfor vælger United-manager, Alex Ferguson, at stille op med et hold præget af ungdommen.

Til onsdagens kamp mod AS Roma i Champions Leagues gruppe F, stiller Manchester Uniteds manager, Alex Ferguson, op med et hold, som i bedste Arsene Wenger-stil giver de unge chancen for at vise deres værd. Kampen har nemlig ingen betydning for de to hold, som begge er sikre på at gå videre fra gruppespillet. Derfor har Ferguson valgt, at dette skal være de unges mulighed for at vise, hvad de kan.

“Det er en gylden mulighed for os, og den lader vi ikke gå fra os. Roma er allerede videre, så de vil sikkert stille med nogle unge spillere og vi vil gøre det samme,” sagde Ferguson til Sporting Life.

Blandt de skadede i Manchester Uniteds trup er Ryan Giggs, Edwin van der Sar og Owen Hargreaves, og det forventes at åbne op for blandt andet den unge, kinesiske angriber, Dong Fangzhuos debut i Champions League.

“En stor del af førsteholdet vil være med i truppen, da jeg jo skal bruge 18 spillere, men det vil alligevel være et hold med store ændringer, der bliver sendt på banen,” sluttede United-manageren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu