Наши партнеры

MenuUnited må undvære Scholes mod Dynamo Kiev

Champions League

Manchester Uniteds rutinerede midtbanemand, Paul Scholes, er blevet ramt af en knæskade, og må sidde over i klubbens Champions League-kamp mod Dynamo Kiev.

Efter den afsluttende træning i aftes, måtte Manchester Uniteds engelske landsholdsspiller, Paul Scholes, melde fra til udekampen mod Dynamo Kiev. Scholes er blevet ramt af en knæskade, og kommer dermed i køen af skadesramte midtbanespillere i den engelske mesterklub.

I forvejen må klubben undvære Owen Hargreaves og Michael Carrick, og kampen om den centrale plads på midtbanen står derfor mellem Darren Fletcher, det unge stjernefrø Anderson og all-rounderen John O’Shea.

Det er endnu uvist hvor lang tid Manchester United må undvære Paul Scholes. Klubbens manager, Sir Alex Ferguson, sagde til klubbens egen tv-kanal, MUTV:

”Han (Scholes, red.) fik en knæskade under træningen i går aftes, og han vil blive scannet når vi kommer hjem. Det er uheldigt, men den slags ting sker, og jeg er sikker på, at vi har rutinen til at klare tingene i aften.”

Mens det kniber gevaldigt med rutinerede midtbanespillere i United, kan klubben til gengæld se frem til at blive forstærket af den serbiske forsvarsspiller Nemanja Vidic, der er klar efter en hjernerystelse, han pådrog sig i starten af oktober.

Når Dynamo Kiev tager imod på det Olympiske stadion, er det, som med de fleste andre østeuropæiske hold, som regel i bidende kulde på denne årstid, som gør det svært for de fleste hold at møde det ukrainske storhold, men i aftenens kamp kan Dynamo ikke bruge temperaturen som våben.

Vejrudsigten byder på overraskende lune temperaturer, som minder meget om det, aftenens udehold er vant til fra det engelske, og ukrainerne må derfor indstille sig på en svær kamp på hjemmebanen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu